Om oss


Välkommen till Språkcoachen! Vi är svensklärare som vill hjälpa influencers, bloggare, online entreprenörer och privatpersoner att utveckla sitt skriftspråk för att deras texter ska vara en rättvisande bild utåt.

Det finns så många fantastiska människor där ute på webben som producerar ett spännande och intressant innehåll. Vi hjälper dem att vässa sitt språk så det blir lättare att nå ut till många läsare.

Vi hjälper även dig som privatperson som vill skriva ett bättre personligt brev när du söker jobb, börja plugga eller behöver ett mer utvecklat skriftspråk på jobbet.

Våra lärare har lärarexamen och lång erfarenhet som svensklärare. Vår ambition är att alla våra klienter ska känna att de fått en boost i sin språkutveckling när kursen är genomförd.


Gratis nyhetsbrev

Våra coachningspaket passar dig som är...

Online entreprenör

Online entreprenör

Om du är en online entreprenör är skriftspråket ofta det dina kunder möter först. Se till att ditt språk ger dem rätt intryck av dig.

Bloggare, instagrammare

Bloggare, instagrammare

För dig är skriftspråket verkligen ett arbetsverktyg. Det lönar sig att vässa det och gör det så bra du kan.

Anställd

Anställd

För dig som i ditt jobb skriver texter som andra ska läsa eller ansvarar för företagets sociala media.

Privatperson

Privatperson

För dig som förbättra ditt språk för att göra dig själv rättvisa när du söker jobb per brev eller i andra sammanhang vill ha ett språk som ger ett positivt intryck.

Kontakta oss

Mail: info@emmaohman.se

Välkommen till Språkcoachen!

Vi hjälper dig att utveckla ditt skriftspråk. Vi jobbar med personlig coachning och använder beprövade metoder.

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.